top of page

Lone Vølund

Zoneterapi i Østbirk v/Horsens

Fobibehandling:

En fobi er en beskyttelsesmekanisme, som sikrer, at du holder afstand til farer, som hjernen tidligere har oplevet som farlige. Fobien har sit udspring i en tidligere traumatisk oplevelse eller et chock, der har virket livstruende.

Med en kinesiologisk aldersregression kan teste vi os til oprindelsestidspunktet og derefter behandle den oprindelige oplevelse, så den ikke er farlig set med nutidens øjne.

En oplevelse er faktisk som et Word-dokument på computeren. Et sådant dokument indeholder et "filmklip" af den traumatiske oplevelse samt en "tekst", der er personens konklusion, som kan være: "dette er meget ubehageligt eller livsfarligt". En person, der således engang har været lukket inde i et lille rum med frygt for aldrig at komme ud, vil efterfølgende lide af klaustrofobi. 

Behandlingen går ud på at ændre det farlige filmklip og lave en tekst, der giver beskyttelse. Under behandlingen foretages en speciel vissualisering samtidig med at hjernens akupunkturpunkter aktiveres. Personen formulerer samtidig en ny konklusion på den oprindelige hændelse. Det sker med visualisering og samtidig berøring af hjernens pandepunkter.

bottom of page