top of page

Lone Vølund

ALFAkinesiologi:

 

- er en behandlingsform, som kan behandle  allergier, fobier, stress/chok/traumer, smerter, og enhver form for negative følelser/tanker/overbevisninger. 

Selve behandlingen er holistisk ,og der arbejdes på flere planer - krop, sind og sjæl - samt med kosten, som bygger på Middelhavskost og Anti-inflammatorisk kost. Der er udviklet nogle enkle og meget let anvendelige brugsanvisninger til behandling. Bl.a. bruges der meget enkle og effektive mentaltræningsøvelser.

 

Jeg kalder det for "krop, sind & sjæl" terapi, hvor jeg nærmest går ind og laver en bodyscan af hele dit energisystem. Hvor strømmer der energi ud hos dig? Der hvor energien forlader din krop, bruger jeg så mine teknikker til at skabe balance i dig igen, således at du ikke går rundt og mister energi eller giver den væk til andre. Det er, hvad der eksempelvis sker, når du har svært ved at sige fra og sige nej, så lader du andre tage din energi.

ALFAkinesiologi er en hurtig og effektiv metode til at fjerne ubalancer i hjerne og krop. Der bruges muskeltestning, som ved almindelig kinesiologi, men ved behandling bringes klientens hjernebølger på REM-stadiet, hvorved der skabes kontakt til underbevidstheden og hjernens selvhelbredende kræfter.

ALFAkinesiologi er udviklet af Ole Larsen ( læs mere her: www.alfakinesiologi.dk )

Jeg anvender ALFAkinesiologi ved allergier, fobier, stress/chok/traumeforløsning, smerter

Behandlingens varighed:                                                  Pris:

ca. 45-90 min.                                                                     1000 kr

Der må påregnes minimum 2 behandlinger, og der vil muligvis blive anbefalet kosttilskud.

                                                                                              

bottom of page