top of page
Hand holding dropper pipette with nice golden liquid D-vitamin against sun and blue sky on

De Gyldne Dråber
- Den powerfulde Gurkemeje

Gurkemeje har været almindeligt kendt gennem de sidste 4.500 år bl.a. igennem den indiske Ayurveda og den kinesiske terapi, hvor den har været kendt i over 6000 år som en homøopatisk urt, som den der sejrer over ubalancer i kroppen. Takket være dens mange wellness-fordele betragtes gurkemeje som en hellig plante og er et symbol på velstand og renhed.

 

Gurkemeje er dokumenteret nøje igennem en masse forsknings studier for dens mangfoldige virkninger og egenskaber. Den interessante del af gurkemeje er dens aktive stof, kaldet Curcumin. Udfordringen med curcumin er, at det er svært for kroppen at optage, da den er fedtopløselig. Det har man her ændret ved hjælp af en ny metode, som kaldes BioMS, som er en tysk opfindelse, og som gør at den øger optageligheden markant, med dette nye produkt.

Andre gurkemejeprodukter på markedet har en optagelighed på maks. 10 % og kan kun måles 2-4 timer i blodet med største peak omkring 1 time efter indtag. "De Gyldne Dråber" har en optagelighed på 99,9 %, og de er økologiske. Dråberne optages direkte af mundslimhinden ved indtagelse direkte eller i væske. De kan måles i blodet i 24 timer.

Anbefalet dosis er 10 dråber dagligt. Det svarer til indholdet af 13-32 kapsler af 500 mg curcumin afhængigt af mærke eller 1.600 gram Gurkemeje­pulver. 

Der findes 2 udgaver af det, jeg kalder "De Gyldne Dråber".

Nanofy

Curcumin Plus

Gurkemeje - De Gyldne Dråber – Google Chrome 22-03-2024 14_02_04.png

Ved brug af 10 dråber dagligt er der til ca. 30 dage.


Sådan bestiller du.


Bestilling af dråber, kan gøres på flere måder. Du kan bestille en enkelt flasker, 3 flasker, sidstnævnte med 10 % rabat, men der er også mulighed for at købe større fordelspakker/startpakker, som giver en højere rabat pr. flaske.

Har du flere spørgsmål, og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så vejleder jeg dig gerne, så du træffer det bedste valg for dig
Hvis du eks. ønsker at købe 3 flasker Nanofy med de 10 % rabat (ca. 1385,92 kr. omregnet fra Euro), går du ind i shoppen og vælger den løsning, der hedder 3 Nanofy. Og derefter følger du resten af bestillingsprocessen.

Priserne i netbutikken er ekskl. moms og fragt, der beregnes ved betaling. Der er lige nu mulighed for at vælge kortbetaling, samt med PayPal.


 

Vælger du i stedet en fordelspakke/startpakke kan du opnå mellem 40 - 58 % rabat. Denne kan være en god idé at vælge, hvis I f.eks. er flere i hustanden, som skal bruge dråberne, og sidst men ikke mindst, hvis du vil bruge det som en forretningsmulighed.

Der er 3 pakkeløsninger at vælge imellem; Kit 250, Kit 500 og Kit 1000. Mange familier starter med en Kit 250, som indeholder 5 Nanofy og 4 Curcumin Plus, og den koster knap 2900 kr, (værdi 4900 kr.)

Vælger du én af disse muligheder, bliver du det, man kalder Entreprenør - dvs. at du kan videre formidle disse produkter, hvis du ønsker det, men det er ikke en betingelse.

Priserne i netbutikken er ekskl. moms og fragt, der beregnes ved betaling. 
Der er lige nu mulighed for at vælge kortbetaling, samt med PayPal.

Når du er klar til bestilling, trykker du på knappen herunder, og indtaster derefter din e-mailadresse. Herefter følger du blot bestillingsproceduren.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om forretningsmulighederne. 

Indtil da ønskes du en smuk, gylden dag.

Alt det bedste

Lone Vølund


 

Golden water drop and splash close up.jpg
bottom of page